fotokunst

Artistieke fotografie

Eigenlijk zou WoordenStorm ook BeeldenStorm kunnen heten. Want naast teksten maak ik ook foto’s voor u. Tenminste wanneer u specifiek beeldwerk wenst zoals bijvoorbeeld zeer persoonlijke portretten, foto’s voor grafische producten als boekomslagen, drukwerk of websites of als u bijzondere foto’s nodig heeft voor promotionele doeleinden.

Specialismen zijn onder andere: portretfotografie, stadsfotografie, natuurfotografie, podiumfotografie en documentaire fotografie.

Portfolio

Het portfolio van mij is te zien op de BeeldenStorm website.

Werken op lokatie

WoordenStorm neemt geen vrachtwagens vol spullen mee en gebruikt indien nodig een studio. Ik maak in overleg met u een keuze voor een aansprekende locatie. De resultaten zijn altijd passend en verrassend.
Ik werk met een Canon 60D DLSR/HDV camera, Apple computers en professionele video en fotosoftware voor postproductie. Ik kan daarmee tot 18 MPixels digitale foto’s in alle gangbare formaten leveren. Uiteraard is alles digitaal beschikbaar maar kan ik ook zorgen voor topkwaliteit afdrukken op verschillende dragers van linnen tot aluminium.
Voor meer informatie over de mogelijkheden gelieve contact op te nemen via het contactformulier.

Voorbeelden (een uitgebreid portfolio vindt u op BeeldenStorm):