logo

disclaimer

 

BeeldenStorm is net als WoordenStorm een activiteit van Alice Anna Verheij. Een activiteit, geen handelsnaam en geen zelfstandig bedrijf. BeeldenStorm staat is de visuele kant pendant van WoordenStorm en bestaat uit een beeldbank met voorbeeldfoto’s (en video’s) zoals die door WoordenStorm zijn gemaakt.

Alle foto-, video en audiomateriaal alsmede alle teksten op deze website vallen onder het auteursrecht. De copyrighthouder is Alice Anna Verheij. Het is niet toegestaan enig materiaal van deze website te kopiëren of op wat voor wijze dan ook te gebruiken of distribueren zonder nadrukkelijke toestemming van Alice Anna Verheij. Overtreding van het auteursrecht zal tot vervolging leiden en de verplichting een compensatie te betalen van tenminste €500 per overtreding.

Voor informatie over ander werk van WoordenStorm en Alice Anna Verheij, kunt u contact opnemen via het reactieformulier op de WoordenStorm website.

Overweegt u WoordenStorm te vragen voor het maken van foto’s, video of reportages dan kunt u het beste contact opnemen via bovenvermeld reactieformulier.

© 2017 WoordenStorm / Alice Anna Verheij