logo

portretfotografie

Al langer maakt Alice Anna portretten. Eerst was dat spontaan, gewoon op straat of bij een optreden van een artiest, de laatste tijd echter zijn het steeds vaker studioportretten of portretten-op-locatie, indien gewenst geënsceneerd. Met WoordenStorm werkt zij in opdracht waarbij de artistieke waarde van de portretten essentieel is. Dus verwacht geen recht-toe-recht-aan fotowinkel portretten. WoordenStorm maakt portretkunst en dus zijn portretten van WoordenStorm bijzonder, anders dan anders, verrassend en bovenal heel erg mooi.

Zoals met alle activiteiten van WoordenStorm wordt gewerkt met relatief eenvoudige maar wel kwalitatief goed middelen, is er geen sprake van enige overhead en is er zelfs de beschikking over een eenvoudige studioruimte.

Natuurlijk zijn WoordenStorm portretten perfect nabewerkt en kan het resultaat op hoogwaardige materialen geleverd worden, van zwaar fotopapier tot Dibond aluminium met hoogglanscoating of zelfs op glas. WoordenStorm levert topkwaliteit foto’s tot 70×90 cm.

Meer weten? Vul het reactieformulier in.