logo

stadsfotografie

Sinds jaar en dag reist Alice Anna Verheij de wereld rond. Van Los Angeles in Californië, het oude Cairo en Luxor, de steden Barcelona, Budapest, Florence en Pisa, Parijs, Londen en Berlijn tot Darjeeling en Gangtok in India en Kathmandu, Janakpur en Pokhara Nepal. In al die steden zwerft zij met de camera op zoek naar bijzondere beelden, gebouwen, mensen, gebeurtenissen. Dat heeft geleid tot een verzameling van tienduizenden internationale stadsfoto’s. Maar ook dichterbij huis in Deventer, Amsterdam, Den Haag Antwerpen, Gent en natuurlijk de steden op Walcheren met als parel in de kroon het prachtige Middelburg.

Overal gaat de camera mee waarbij met een scherp oog voor detail en gevoel voor historie de stad bezien wordt. Met als resultaat foto’s van een welhaast poëtische kwaliteit.

Natuurlijk zijn WoordenStorm foto’s perfect nabewerkt en kan het resultaat op hoogwaardige materialen geleverd worden, van zwaar fotopapier tot Dibond aluminium met hoogglanscoating of zelfs op glas. WoordenStorm levert topkwaliteit foto’s tot 70×90 cm.