BOEKEN

Ik maak boeken.

WoordenStorm werkt als onafhankelijk uitgever zelfstandig of in samenwerking met andere bedrijven en organisaties om op die manier te zorgen voor een zo goed mogelijke uitgave tegen zo laag mogelijke kosten. Of het nu gaat om een roman, dichtbundel of fotoboek, WoordenStorm kan het voor u samenstellen. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig.

WoordenStorm doet zelf de vormgeving.

Omdat WoordenStorm vormgeving en layout in eigen huis doet kunnen de kosten daarvoor laag blijven.

Niet bang van nieuwe media en e-Books.

In tegenstelling tot veel andere uitgevers is WoordenStorm niet bang voor het gebruiken van nieuwe media en de opkomst van e-Books. Sterker nog, WoordenStorm blaast een partijtje mee, we hebben er de middelen en ervaring voor in huis.

Ik ben zelf schrijfster en fotografe.

Dat betekent dat ik als geen ander weet welke behoeften auteurs hebben met betrekking tot uitgave, vormgeving en uitvoering van de door hun geschreven of samengestelde werken. Eigen werk publiceert WoordenStorm soms ook zelf. Deze werken zijn via deze website te bestellen. Voor nieuw werk kunt u hier voorintekenen tegen een gereduceerde prijs.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uitgave of bestaande uitgaven gelieve contact op te nemen via het contactformulier.