Pak je pen op… en schrijf!

In 2016 en 2017 heeft Anna A. Ros met veel succes de SchrijfLabs van ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en haar eigen schrijfgroep Scribere! begeleid. Het door haar ontwikkelde lesmateriaal is aangevuld met nieuw materiaal en andere belangwekkende informatie de basis voor het lesboek creatief schrijven dat in de zomer van 2017 wordt samengesteld.

Dit lesboek met als titel ‘Pak je pen op.. en schrijf!’ wordt per 1 september uitgegeven en zal te koop zijn via het Centraal Boekhuis, BOL.com en in de betere boekhandel. De verkoopprijs is €19,75 incl. BTW. Deelnemers aan de schrijfcursussen van Anna A. Ros kunnen het boek bij haar tegen de gereduceerde prijs van €16,95 aanschaffen. Het is nu al mogelijk om in te tekenen op deze uitgave via onderstaand formulier.

Bestel hier alvast jouw exemplaar van 'Pak je pen op.. en schrijf!', het lesboek creatief schrijven van Anna A. Ros dat op 1 september verschijnt bij WoordenStorm, voor de gereduceerde prijs van €15,- in plaats van de winkelprijs van €19,75.


Na ontvangst ontvang je per email de betaalinformatie.