WOORDENSTORMPJES

Met ingang van komende winter start WoordenStorm met de uitgave van een nieuwe reeks boekjes met korte verhalen, poëzie en illustraties onder de noemer woordenstormpjes. Kleine boekjes van onbekende en minder onbekende auteurs en illustratoren.

In oplages van niet meer dan 500 stuks (die niet herdrukt gaan worden). Eenmalige uitgaven dus van hoog poëtisch, literair en grafisch gehalte tegen een heel vriendelijk prijsje. Ecologisch verantwoord geproduceerd en te koop op verrassende locaties in Zeeland. De woordenstormpjes zullen €2 gaan kosten en zijn conceptueel geïnspireerd door de Berlijnse SuKuLTuR boekjes en de Slib-reeks die decennialang in Zeeland werd uitgegeven door onder andere het CBK Zeeland. De benadering is echter voor wat betreft selectie van auteurs en illustratoren, vormgeving en distributie nadrukkelijk anders en wordt ondersteund door een website en literaire optredens.

Doel van deze reeks uitgaven is om poëzie, korte verhalen en grafische kunst dichter bij het publiek te brengen door verkoop op minder gebruikelijke locaties en in combinatie met kleinschalige literaire evenementen.

Dit is een voorbeeld van een woordstormpjes omslag.

woordenstormpjes #1 omslag

De woordenstormpjes worden verbonden met een specifiek voor de woordenstormpjes opgezette website met achtergrondinformatie over en ander werk van de auteurs en illustratoren. De eerste uitgave wordt verwacht in de lente van 2017. woordenstormpjes zijn een exclusieve uitgave van WoordenStorm.