De auteur

Ik ben Anna A Ros (pseudoniem van Alice Anna Verheij), geboren in Den Haag in 1962 en ik woon in Middelburg waar ik schrijf en als schrijfdocente werk.

Wellicht heeft u één van mijn eerder uitgegeven boeken gelezen. Ik schrijf sinds een vakantie in Toscane in 2007 romans. Vijf romans heeft dat inmiddels opgeleverd waarvan er twee uitgegeven zijn (niet onder pseudoniem). Eén latte, een cappu en een espresso in 2010 en Headwind, Laxmi’s Story in 2012. Daarnaast zijn er nog het toneelstuk Een familiezaak uit 2007, het fotoboek Unforgotten uit 2012 en de bundel Genderdans uit 2006. Mijn eerste dichtbundel Passiezeren is in 2016 verschenen als eBook, ook onder mijn eigen naam. 

Over mijn binnenkort te verschijnen roman Surrogaat kunt u alles lezen op de speciale website

De muur waar niets op bloeit wordt vanaf het najaar 2016 door mij geschreven. Een verschijningsdatum is nog niet bekend.

Wilt u meer weten over mijn werk, mijn boeken lezen of mij wellicht zelfs vragen voor u iets te schrijven of vorm te geven, schroom dan niet en neem contact met mij op via het reactieformulier. Ander werk van mij is te zien op www.woordenstorm.nl.