individuele schrijfcoaching

Wilt u nu (toch maar) dat boek gaan schrijven?
Heeft u behoefte aan deskundige persoonlijke begeleiding bij het creatief schrijven?
Denkt u dat u beter kunt leren schrijven?

cropped-tekst1.jpg

WoordenStorm biedt naast de gratis schrijftrainingen in het SchrijfLab ook individuele schrijfcoaching waarbij ondersteuning geleverd kan worden bij:

  • de opzet van uw schrijfproject
  • de uitwerking en structurering van uw verhaal
  • de organisatie van bronnenonderzoek (online en offline in archieven)
  • de ontwikkeling van personages, omgevingen, conflicten, hoeken en gedrag van tijd waardoor uw verhaal levendiger en interessanter wordt voor de lezer
  • verbetering van monologen, dialogen en trialogen
  • redactie van uw teksten, zowel taalkundig als verhaaltechnisch
  • suggesties voor verbetering van uw schrijfstijl
  • de vormgeving en productie van uw manuscript

Deze vorm van individuele schrijfcoaching is altijd maatwerk en wordt op uurbasis in rekening gebracht. Om deze vorm van begeleiding toegankelijker te maken werkt WoordenStorm met een strippenkaart-systeem waarbij u vooraf coaching inkoopt in de vorm van een 4-, 8-, 12-, 16- of 20-strippenkaart tegen onderstaand tarief (1 strip = 1 uur coaching en de tarieven zijn excl. 21% BTW). Wanneer er behoefte is aan langduriger ondersteuning dan wordt deze dienst geleverd op offertebasis.

Tarieflijst

4 strippen € 100
8 strippen € 190
12 strippen € 280
16 strippen € 370
20 strippen € 460

 

Desgewenst kan er gebruik gemaakt worden van specifieke schrijfprogrammatuur voor Windows, Mac, Linux of iOS. Deze programmatuur (Scrivener) is helaas niet beschikbaar voor Android. Gebruik van deze programmatuur ondersteund de auteur bij het schrijfproces door op elegante wijze teksten, tekstfragmenten, onderzoeksdocumenten, afbeeldingen, verwijzingen naar online informatiebronnen en zelfs audio en video te beheren en de moeite voor het maken van een goede layout voor uw manuscript uit handen te nemen.

Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen via het reactieformulier.