SchrijfLab ism ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland

Hou je van schrijven? Worstel je met allerlei vragen over het schrijven en ben je benieuwd hoe dat voor anderen is? Doe dan mee aan het ZB SchrijfLab! 

Sinds 1 september begeleidt Anna A Ros het SchrijfLab in samenwerking met ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Omroep Zeeland kwam poolshoogte nemen en haar interviewen over wat er in het SchrijfLab zoal te beleven is. Hier is het radiointerview:

En hier nog wat aanvullende beelden:

© 2016 Omroep Zeeland

poster schrijflabDe ZB is het nieuwe seizoen van het Writing Lab dus met een nieuw gezicht gestart; de Middelburgse schrijfster Anna Ros heeft dit jaar de begeleiding van het ZB SchrijfLab op zich genomen, de nieuwe Nederlandstalige versie van het al bestaande Engelstalige Writing Lab. Met een geheel nieuwe aanpak gericht op iedereen die graag schrijft gaat ze tot eind van het jaar wekelijks op de donderdagavonden tussen 19.00u en 22.30u met twee groepen deelnemers in op het schrijversvak. Door middel van trainingen, lezingen en gastoptredens van professionals en een inkijkje in haar eigen schrijfpraktijk. Daarnaast wordt er natuurlijk veel zelf geschreven en geëxperimenteerd met proza, poëzie maar ook met het gesproken woord.

Verder zijn er in september een korte verhalenwedstrijd, in oktober een gesproken woord competitie en bij voldoende animo wordt er in november deelgenomen aan de NaNoWriMo romanschrijfmaand.

Het ZB SchrijfLab staat open voor iedereen – jong en oud – die (beter) wil schrijven en daarbij graag een steuntje in de rug krijgt. De deelname is gratis. Het ZB SchrijfLab wordt gehouden in The Writing Lab dat te vinden is in het souterrain van de ZB.

Inschrijven kan bij de ZB door een mailtje te sturen naar: secretariaat@dezb.nl of via het aanmeldformulier op deze pagina. En je kunt op ieder moment instappen want hoewel het een doorlopend programma is zal er altijd genoeg op te steken zijn.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw adres (verplicht)