Anna A. Ros - schrijfeducatie

 

Welkom op de Pak je pen en schrijf! website. Deze site is een uitbreiding op het lesboek dat eind november 2017 verschijnt en tegelijkertijd de plek waar mijn cursisten terecht kunnen met vragen, bijdragen en ideeën met betrekking tot de lessen, hun werk en het schrijfvak.

Hier vind je allerlei informatie over het lesboek, de thema’s die ik erin behandel en extra oefeningen, tips, trucs en suggesties. En nog veel meer.

Op woensdag 13 september – midden in de week van het schrijven – is het nieuwe seizoen van het SchrijfLab van ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en mijn schrijfgroep Scribere! gestart.

Deelnemers vinden hier een eigen forum. Ook kun je je eigen teksten, of het nu handpalmverhalen, korte verhalen, poëzie of anderszins is, insturen en – mits goedgekeurd voor publicatie – geplaatst krijgen in de rubriek ‘jouw verhaal’.

Natuurlijk zijn schrijvers (in opleiding) in Zeeland bevoorrecht, zeker als ze meedoen aan de SchrijfLabs of Scribere! Want juist daar – èn op deze fora – kan er onderling over het schrijven met elkaar worden uitgewisseld. Andere bezoekers hebben daar geen toegang toe, zij kunnen wel voor boekbesprekingen terecht op het boekbesprekingen forum. Tot slot is er nog een forum voor iedereen die het lesboek heeft gekocht.

Veel plezier hier en pak je pen en schrijf!

Anna A. Ros

 

Sluit Menu

Nieuw: deze website is nu bereikbaar via www.pakjepenenschrijf.nl

Activiteiten:
In samenwerking met ZB|Planbureau & Bibliotheek van Zeeland:
Iedere woensdagmiddag van 15:00 tot 17:00 ZB|SchrijfLab

Schrijfgroep:
Iedere woensdagavond van 20:00 tot 22:00 Scribere!

Actie:
Scrivener schrijfsoftware met 20% korting voor nog geen €33.
Lees meer hierover op de Scrivener pagina