Anna A. Ros - schrijfeducatie

 

Welkom op de Pak je pen op en schrijf! website. Deze site is een uitbreiding op het boek en tegelijkertijd de plek waar mijn cursisten terecht kunnen met vragen, bijdragen en ideeën met betrekking tot de lessen, hun werk en het schrijfvak.

Hier vind je allerlei informatie over het boek, de thema’s die ik erin behandel en extra oefeningen, tips, trucs en suggesties. En nog veel meer.

Op woensdag 13 september – midden in de week van het schrijven – start het nieuwe seizoen van het SchrijfLab van ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en mijn schrijfgroep Scribere! 

Deelnemers vinden hier een eigen forum naast de extra fora met boekbesprekingen en lesmateriaal. Ook kun je je eigen teksten, of het nu handpalmverhalen, korte verhalen, poëzie of anderszins is insturen en – mits goedgekeurd voor publicatie – geplaatst krijgen. Natuurlijk zijn schrijvers (in opleiding) in Zeeland bevoorrecht, zeker als ze meedoen aan de SchrijfLabs of Scribere! Want juist daar – èn op de fora – kan er onderling over het schrijven worden uitgewisseld. Andere bezoekers hebben daar geen toegang, zij kunnen voor boekbesprekingen terecht aan de schrijftafel. Tot slot is er nog een forum voor iedereen die het lesboek heeft gekocht.

Veel plezier hier en pak je pen op en schrijf!

Anna A. Ros

 

Sluit Menu

Mededeling

Midden in de week van het schrijven start
op woensdagmiddag 13 september het SchrijfLab

van de ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Hier leest u meer informatie.
En hier kunt u zich inschrijven.