Beste beginnende (of al wat gevorderde) schrijver en schrijfster,

Na een jaar pauze, komt SchrijfLab terug. Op een andere plaats, onder een andere naam en met een iets gewijzigde aanpak. Kom gerust binnenkort op deze pagina terug voor verdere aankondigingen over data, inschrijving en voorwaarden.

Anna A. Ros schrijfster, dichteres, schrijfdocente

In dit interview van Omroep Zeeland vertel ik over het Schrijflab.  De Schrijfplek wordt op vergelijkbare wijze en met dezelfde intenties en hetzelfde enthousiasme verzorgd.

Sinds 2016 verzorgde ik het ZB|SchrijfLab bij de ZB|Planbureau & Bibliotheek van Zeeland. Sinds de start heb ik daar een kleine 100 deelnemers mogen ontvangen en begeleiden bij hun schrijfactiviteiten. In verband met bezuinigingen heeft de ZB echter in 2019 besloten met het SchrijfLab te stoppen. Ik vond het natuurlijk ontzettend jammer dat de ZB zich om kostenoverwegingen genoodzaakt ziet deze zo succesvolle activiteit te moeten stopzetten. Na een jaar pauze, en de nodige vragen van geïnteresseerden, kan ik melden dat in 2020 na de zomer ik weer schrijflessen aanbiedt gericht op beginnende en al wat gevorderde schrijvers en schrijfsters.

Dat zal gebeuren onder een nieuwe naam: ‘De Schrijfplek‘ en in een andere stad, Vlissingen. Boekhandel ’t Spui is bereid gevonden ruimte beschikbaar te stellen om de schrijflessen in te laten plaatsvinden.

Omdat ik deze lessen nu volledig zelf organiseer en daarvoor de nodige kosten maak is het niet meer mogelijk deze om niet aan te bieden. Dat vind ik een taak voor een bibliotheek. En dus ga ik een (zeer vriendelijke) tariefstructuur hanteren waarbij ik zoveel als mogelijk rekening houdt met ieders draagkracht. – normaal tarief €229 – AOW- en uitkeringentarief €179 – ‘op herhaling’ tarief €119

Voor die investering lever ik u 10 tweewekelijkse lessen en krijgt u een mooie kwaliteitspen en een schitterend schrijfboekje. En daarnaast krijgt u toegang tot het forum op deze website, waar u het lesmateriaal kunt bekijken, downloaden, schrijfopdrachten kunt insturen, met andere cursisten kunt discussiëren op het forum en natuurlijk alle nieuws rond de Schrijfplek volgen.

De aanmelding voor deze ontzettend leuke – en beproefde – cursus start in april.

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze website is bedoeld als een ondersteunend platform waar mijn cursisten op eigen fora van gedachten kunnen wisselen of alles wat met schrijven te maken heeft.