Anna A. Ros - schrijfeducatie
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Presentatie lesboek creatief schrijven ‘Pak je pen en schrijf!’

4 april 2018 | 19:30 - 21:00

Gratis

Boekpresentatie van het lesboek creatief schrijven Pak je pen en schrijf!

In de zomer en herfst van dit jaar heeft Anna A. Ros haar lesmateriaal van het ZB|SchrijfLab, haar schrijfgroep Scribere! en aanvullend materiaal gebundeld in een lesboek creatief schrijven. Pak je pen en schrijf! is een compleet en toegankelijk overzicht van de belangrijkste aspecten van het schrijfvak, technische aspecten van het schrijven en een inkijk in het schrijfproces. Het is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde schrijvers en kan zowel op zichzelf staand worden gebruikt als ingezet worden als lesboek bij een cursus creatief schrijven.

Pak je pen en schrijf! is rijk geïllustreerd en bevat een rijk scala aan schrijfopdrachten en oefeningen. Het wordt uitgegeven door WoordenStorm in samenwerking met Brave New Books en warm aanbevolen door de ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Pak je pen en schrijf! kost €24,50 en is online en via de reguliere boekhandel verkrijgbaar.

 


Tijdens de boekpresentatie van Pak je pen en schrijf! verzorgt de auteur en samensteller van het lesboek een lezing over auteurs en boeken die haar inspireren bij het schrijven. Verder is er muzikale omlijsting en zal zowel het lesboek als ander werk van de auteur te koop c.q. te bestellen zijn.


Anna A. Ros (’62) is romanschrijfster, dichteres en docent creatief schrijven. Van haar verschenen eerder de romans Eén latte, een cappuccino en een espresso (2010, heruitgave in december 2017), Headwind, Laxmi’s Story (2012, Engelstalig) en de dichtbundel OVERLEVEN (2017). Zij woont en werkt in Middelburg.

Gegevens

Datum:
4 april 2018
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
http://www.pakjepenenschrijf.nl

Organisator

WoordenStorm
Telefoon:
0617385526
E-mail:
contact@woordenstorm.nl
Website:
www.woordenstorm.nl
Sluit Menu