OVER HET GEBRUIK VAN DEZE FORA

  • Niet toegestaan zijn politieke bijdragen, profane teksten en teksten die individuen of groepen in negatieve zin raken. Deze fora worden gemodereerd, niet gecensureerd. Over de wijze van modereren kan niet worden gecorrespondeerd. 
  • Het gebruik van deze fora is op eigen risico. De privacy van de forum-deelnemers is zo goed als mogelijk beschermd. 
  • Wil je niet langer deelnemen aan een forum, vul dan je emailadres op onderstaand formulier in. Ik verwijder dan je account. Daarna heb je niet langer toegang tot deze fora en worden ook al je eventuele bijdragen verwijderd. Je zult ook geen nieuwsbrieven meer ontvangen. 
  • Heb je een hotmail- of outlook-mailaccount dan kunnen berichten van het SchrijfLab of Scribere! in je spambox terechtkomen. Dat geldt dus ook voor berichten die het forum verstuurt. Dat is een vervelende bijkomstigheid van Microsoft mailprogramma’s en kan niet verholpen worden door de emailverzender. Controleer dus je spambox als je denkt dat je mails gemist hebt!
  • Leden van de Scribere! schrijfgroep hebben naast de reguliere forummogelijkheden ook de mogelijkheid om bestanden te uploaden. Toegestane formaten zijn: DOC,DOCX,ODT,TXT,RTF,PDF,JPG,PNG.
    Afmelden kan door een bericht naar de beheerder te sturen via het contactformulier.