Anna A. Ros - schrijfeducatie

Op de avonden van de SchrijfLabs in 2016 en 2017 is gebleken dat – hoewel schrijven erg leuk wordt gevonden – de deelnemers het nogal eens lastig vinden om ‘meters te maken’. Natuurlijk is kwantiteit geen maatstaf maar dat wil niet zeggen dat een goede productie niet belangrijk is voor je ontwikkeling als schrijver. Al jaren worden er write-in’s en schrijverscafé’s georganiseerd om met meerderen tegelijk te schrijven of met elkaar over het schrijfvak of de tekst waar je aan schrijft te praten. Maar, dàt was er nog niet op Walcheren en al helemaal niet zonder drempels als deelnamekosten.

Vanaf 13 september is dat anders want dan organiseert Anna A. Ros – de docente van het ZB|SchrijfLab – samen met ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland op ieder woensdagavond het Schrijfcafé in de bibliotheek in Middelburg!

Vanaf woensdagavond 13 september – midden in de week van het schrijven – is het Schrijfcafé geopend tussen 18.15 en 19.45u. Het Schrijfcafé moet een ontmoetingsplek worden voor iedereen die wil schrijven en daarbij graag assistentie bij in de buurt heeft. En een ontmoetingsplek voor (aspirant) schrijvers om met elkaar te praten over wat je schrijft en het schrijfvak en om als dat wilt aan free writing te doen.

Het Schrijfcafé is een activiteit van het ZB|SchrijfLab.

Tijd: Iedere woensdagavond tussen 18.15 tot 19.45, kom op de tijd die je uitkomt
Plaats: de bibliotheek aan de Kousteensedijk 7, 4331 JE te Middelburg
Deelname: gratis, iedereen is welkom
Aanmelding: niet nodig
Begeleiding: Anna A. Ros, romanschrijfster, dichteres en schrijfdocente

Close Menu