Anna A. Ros - schrijfeducatie

Sinds 2016 verzorg ik het SchrijfLab bij de ZB|Planbureau & Bibliotheek van Zeeland. In het eerste jaar heb ik daar 78 deelnemers mogen ontvangen en begeleiden bij hun schrijfactiviteiten. Ik doe dat aan de hand van het door mijzelf op basis van eigen ervaringen en vakliteratuur ontwikkelde lesmateriaal. Deelname is geheel gratis.

De nieuwe reeks van het SchrijfLab start op donderdagavond 5 april 2018 en loopt tot en met donderdag 5 juli (13 avonden). In de meivakantie is er geen les.

This slideshow requires JavaScript.

Het lesmateriaal en de lessen zijn zo goed ontvangen dat ook in 2018 er weer een ZB|SchrijfLab georganiseerd wordt. Daarnaast is het voor mij aanleiding geweest om dat – en nieuw – lesmateriaal om te zetten in een lesboek creatief schrijven met als titel Pak je pen en schrijf!, dat later in 2018 verschijnt. 

Deze website is bedoeld als een ondersteunend platform waar lezers van het boek en deelnemers aan mijn schrijfcursussen op eigen fora van gedachten kunnen wisselen of alles wat met schrijven te maken heeft. En natuurlijk zijn voor de ZB|SchrijfLab-deelnemers ook al het audiovisuele materiaal en de presentaties van het ZB|SchrijfLab hier beschikbaar.

In dit korte interview van Omroep Zeeland vertel ik e.e.a. over wat het ZB|SchrijfLab precies is:


Kosten: geen
Frequentie: wekelijks
Data: 5/4, 12/4, 19/4, 26/4, 3/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 28/6, 5/7
Tijd: van 18.45u – 20.30u
Lokatie: Kousteensedijk 7, 4331 JE te Middelburg
Lesmateriaal: audiovisueel en lesboek (verschijnt later het jaar)
Max. aantal deelnemers: 20
Inschrijving: vanaf 8 maart 2018 bij het secretariaat van de ZB of via onderstaand formulier. U ontvangt een bevestiging van  de docent.


INSCHRIJFFORMULIER SCHRIJFLAB 2018/1

 

Let op: heb je een hotmail of outlook mailaccount dan kunnen berichten van het SchrijfLab in je spambox terechtkomen. Dat is een vervelende bijkomstigheid van Microsoft mailprogramma’s en kan niet verholpen worden door de emailverzender. Controleer dus je spambox als je denkt dat je mails gemist hebt!

Close Menu