Anna A. Ros - schrijfeducatie

SchrijfLab 2018 zal een iets gewijzigde invulling krijgen. Naast de reguliere SchrijfLab reeks (deze keer van april t/m juni) is er meer aandacht voor schrijfprojecten.

Op deze pagina introduceer ik de Poëzie Winter Workshops, over het bijzondere non-fictie schrijfproject Zunig Zeeuws project verschijnt in januari meer informatie.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de organisatie van een drietal poëzie winter workshops in de eerste drie maanden van 2018. Aangezien de volgende reguliere SchrijfLab-reeks pas in april zal starten is er ruimte in de agenda ontstaan om aandacht te geven aan poëzie.

Poëzie Winter Workshops?

Ja!

Op de workshops brengen deelnemers vooraf een eigen gedicht in. Die gedichten worden vooraf door mij en enkele andere auteurs bekeken en van commentaar voorzien. Op de workshop zelf dragen we de gedichten aan elkaar voor – bespreken de reacties op het gedicht en gaan dan kijken of (en zo ja, hoe) die gedichten verbeterd kunnen worden. Iedere workshop staat op zich dus is het ook mogelijk om niet alle drie de workshops mee te doen.

Daarnaast komt er iedere workshop een onderwerp aan bod waarbij gekozen kan worden uit: formele dichtvormen, vrije vorm poëzie, visuele poëzie, japanse poëzie (haiku’s, tanka’s, senryū).

Aanmelden is wenselijk en kan met onderstaand formulier. De poëzie workshops worden maandelijks op de vierde donderdagavond van de maand tussen 19.00u en 21.00u. gegeven in de bibliotheek in Middelburg.

Deelname is zoals altijd kosteloos.

Aanmelding

Sluit Menu