bericht aan mijn klanten

Beste klanten en andere relaties,

met pijn in het hart ben ik genoodzaakt mijn ZZP-bestaan op te geven. Na bijna 12 jaar WoordenStorm moet de storm nu gaan liggen. Vanaf maandag 24 april 2017 bestaat WoordenStorm niet meer als bedrijf. De veranderingen in mijn leven in combinatie met medische omstandigheden maken dat het niet verstandig is om verder te gaan op dezelfde voet. Dat is jammer en ik had het graag anders gezien. Maar de tijd is gekomen om er een punt achter te zetten en terug te schakelen in een lagere versnelling.

Voor mijn klanten aan wie websites geleverd zijn verandert er niet zoveel. Ik zal de websites blijven beheren en aanpassen zo jullie willen, alleen niet meer op commerciële basis. Aangezien ik uitgeschreven ben bij de KvK zal ik ook geen facturen meer versturen. Maar dat wil niet zeggen dat ik jullie laat vallen. Is er iets nodig of scheelt er iets aan jullie websites? Bel of mail me even, we komen er vast wel uit hoe ik jullie nog van dienst kan zijn.

Rest mij jullie al het goede te wensen en hopelijk blijven we goed contact houden. Voor mij is het positieve van dit al dat ik vanaf nu me naast mijn gezondheid volledig kan en zal gaan richten op het schrijven van mijn romans en het geven van schrijfeducatie.

De WoordenStorm website blijft bestaan en ik blijf als vanouds bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

Alice Verheij / Anna A Ros