over WoordenStorm

Over ons…

die aanduiding wordt maar al te vaak op websites van bedrijven geplaatst. Ook als dat bedrijf in wezen bestaat uit precies 1 persoon, zoals WoordenStorm. Toch is in dit geval ‘over ons’ een betere aanduiding dan ‘over mij’.

Ik, Alice Anna Verheij, ben WoordenStorm. Schrijfster en fotografe maar ook documentair kunstenaar, vormgever en website bouwer. Veelzijdig, creatief en productief. Geboren in de sixties en ruim 20 jaar werkzaam geweest in de zakelijke wereld van project management, ICT en organisatieadvies. En daar nog net op tijd op afgeknapt om te gaan doen wat ik veel liever doe: creëren. Ik ben auteur van een paar romans, een theaterstuk, nogal wat poëzie en exposerend fotograaf. Bij tijd en wijle sta ik op een podium met poëzie en kleinkunst. Ik heb mijn foto’s geëxposeerd op goed toegankelijke locaties in het land zoals de Domkerk in Utrecht, de Sint Bavo in Haarlem en galeries in Den Haag en Middelburg.

En dat ‘ons’ dan?

Ik werk samen met geweldige mensen en bedrijven. Vaak is er extra werk nodig zoals bijvoorbeeld het op topkwaliteit afdrukken van foto’s of drukwerk, het op paneel zetten van expositiemateriaal, of het bouwen en hosten van een website of zelfs het uitgeven van boeken. Voor al deze disciplines heb ik zelf de nodige kennis in combinatie met een sterk netwerk van zeer kundige mensen waarmee ik samen kan zorgen voor topkwaliteit. Samenwerking voor het beste resultaat tegen een zeer scherpe prijs.

Wilt u meer over mij weten dan kunt u via de contactpagina een vraag of reactie naar mij sturen, ik antwoord zo spoedig mogelijk.

Alice Anna Verheij
WoordenStorm tekst & beeld