Gesprekken met Haidiepoet (Yet Baas)

ISBN: 978 94 021 9175 2
NUR: 280
Tekst & illustraties: Yet Baas
Vormgeving: Anna A. Ros
Uitgeverij: Uitgeefstudio WoordenStorm, realisatie: Brave New Books
Aantal pagina’s: 94
Bindwijze: paperback pocket
Verkoopprijs: €16,99

Gesprekken met Haidiepoet is op 10 juni verschenen bij Uitgeefstudio WoordenStorm en zal vanaf 12 juni online verkrijgbaar via Libris.nl, Bol.com, Ako.nl, Bruna.nl en vele andere webwinkels. Vanaf 12 maart is de bundel ook te bestellen bij uw boekhandel.

Haidiepoet is een poes met talent. En dat weet ze maar al te goed. Ze kan namelijk met mensen en dieren praten. Zo goed zelfs dat ze die met de nodige humor tegen elkaar uitspeelt ter meerdere eer en glorie van . . . Haidiepoet de poes.

Yet Baas is beeldend kunstenaar en schrijfster in Middelburg. Naast het schrijven van verhalen illustreert ze haar eigen werk en maakt bijzondere surrealistische diorama’s.

Een horzel steekt niet – geïllustreerd

WoordenStorm en Puck&Moon presenteren Een horzel steekt niet in een speciale geïllustreerde en gebonden uitgave. Deze uitgave is te bestellen bij WoordenStorm voor €34,95. Bestellen kunt via het bestelformulier op deze website.

Meer over Een horzel steek niet kunt u op de speciale website lezen.

Puck&Moon heeft de roman van Anna A. Ros geïllustreerd met een 24-tal pentekeningen in Oost-Indische inkt.

Kort An (Anna A. Ros)

ISBN: 978 94 021 8662 8
NUR: 303
Illustraties: Puck&Moon, Yet Baas, Hannah Oud-Biemold, Ellen van Putten
Fotografie: Anna A. Ros
Uitgeverij: WoordenStorm, realisatie: Brave New Books
Aantal pagina’s: 136
Bindwijze: paperback
Verkoopprijs: €18,99

Kort An is op 8 maart verschenen bij Uitgeefstudio WoordenStorm en zal vanaf 9 maart online verkrijgbaar via Libris.nl, Bol.com, Ako.nl, Bruna.nl en vele andere webwinkels. Vanaf 10 maart is de bundel ook te bestellen bij uw boekhandel.

De boekpresentatie is op 22 maart om 15.30u bij de start van de Boekenweek in De Drvkkery in Middelburg. Dit gebeurt samen met de Middelburgse schrijfster Floortje Zwigtman die dan haar nieuwste boek ‘Het boek van het leven’ presenteert.

In Kort An brengt Anna A. Ros dertien bijzondere korte verhalen samen. Van het oorspronkelijk als kerstverhaal geschreven ‘Joe’ en het surrealistische ‘Engel’ tot het hilarische maar ook diepzinnige ‘Het Laatste Woord’, laat ze de lezer grimlachen om verrassende wendingen en bijzondere situaties. U wordt getrakteerd op korte en soms ultrakorte verhalen die uit het leven – of is het haar leven? – gegrepen zijn.

woordenbrieze (Scribere!)

Woordenbrieze is een bijzondere uitgave. Het is het nulnummer van een nieuwe Zeeuwse reeks poëzie – en prozabundels. Poëzie en proza geschreven door oude en nieuwe Zeeuwen. Rijk geïllustreerd met foto’s van Zeeuwse fotografen of werk van Zeeuwse grafici.
De reeks start in 2019 en wordt uitgegeven door stichting Cultuurkring Zeeland (i.o.) en gerealiseerd door Uitgeefstudio WoordenStorm.

Deze Woordenbrieze zal alleen op aanvraag te verkrijgen zijn of online via Libris, Bol, Bruna of Ako en is samengesteld uit werk van de leden van de schrijfgroep Scribere! uit Middelburg en voorzien van foto’s door de samensteller. Dit nulnummer kost €15,37 omdat het niet in een grote oplage is gedrukt. 

Een horzel steekt niet (Anna A. Ros)

ISBN: 978 94 021810 0 5
NUR: 301
Uitgeverij: WoordenStorm, realisatie: Brave New Books
Aantal pagina’s: 308
Bindwijze: paperback
Verkoopprijs: €25,45

Een horzel steekt niet is het eerste deel van de Tricolore trilogie en in de zomer van 2018 voltooid. In de zomer van 1895 beleeft de Ierse schrijfster Lilly Voynich een romance met een Brits-Russische spion. Er speelt zich een dubbelspel af en een priester stort zijn hart bij haar uit. Met grote gevolgen. En, o ja, ze schrijft een geweldige roman. Klik op de cover om naar de speciale website te gaan waar naast informatie over het boek en de hoofdpersonen ook achtergrondinformatie te vinden is over dit verhaal dat speelt in het Italïe en Engeland van 1895 en – heel verrassend – in 1959 eindigt in New York.

Surrogaat (Anna A. Ros)

ISBN: 978 94 021746 9 4
NUR: 301
Uitgeverij: WoordenStorm, Realisatie: Brave New Books

Aantal pagina’s: 472
Bindwijze: paperback

Prijs: €24,95 (zomeraanbieding 2019)

Surrogaat is een roman over het leven van de laat negentiende-eeuwse actrice en schildersmodel Dorothy Dene, de vrouw op wiens leven Bernard Shaw zijn Eliza Doolittle baseerde. Surrogaat is het ware verhaal over my fair lady. Verschenen in mei 2018. Klik op de cover om naar de speciale website te gaan waar veel meer te lezen is over dit omvangrijke werk.

Overleven (Anna A. Ros)

ISBN: 978 94 021663 9 2
NUR: 306
Uitgeverij: WoordenStorm, realisatie: Brave New Books

Aantal pagina’s: 66
Bindwijze: paperback

Prijs: €16,00

OVERLEVEN is Anna A. Ros’ debuut als dichteres In de bundel is een selectie uit 10 jaar poëzie opgenomen. Deels afkomstig uit de digitale bundel Passiezeren en aangevuld met nieuw werk is OVERLEVEN in augustus 2017 in druk verschenen en te bestellen bij de CB-boekhandels, BOL.com, Libris.nl en andere webwinkels. 

Unforgotten (Alice Verheij)

ISBN: 978 94 620311 5 9
NUR: 740
Uitgeverij: WoordenStorm
Aantal pagina’s: 144
Bindwijze: paperback
Prijs: €14,95 (aanbieding)

Unforgotten is een fotoboek over de vluchtelingen uit Bhutan die vanaf 1991 tot 2019 in vluchtelingenkampen in Nepal leefden. Het boek is door Alice Anna Verheij samengesteld uit foto’s die zij samen met een medewerker van de Empowerment foundation in het kader van het Headwind project in Nepal maakte. Unforgotten is in november 2012 verschenen.

Er zijn nog slechts enkele exemplaren beschikbaar.
Unforgotten is uitsluitend verkrijgbaar via WoordenStorm.