SchrijfLab herfst 2017

Hou je van schrijven? Worstel je met allerlei vragen over het schrijven en ben je benieuwd hoe dat voor anderen is? Doe dan mee aan het SchrijfLab

Vanaf september begeleidde Anna A Ros het SchrijfLab in samenwerking met ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Omroep Zeeland kwam poolshoogte nemen en interviewde haar over wat er in het SchrijfLab zoal te beleven is.

Hier is het radiointerview te beluisteren:

© 2016 Omroep Zeeland

Met haar geheel eigen aanpak gericht op iedereen die graag schrijft gaat Anna Ros ook na de zomer weer gedurende vijftien weken op de woensdagmiddagen met de deelnemers in op het schrijversvak. Door middel van trainingen, lezingen en gastoptredens van professionals en een inkijkje in haar eigen schrijfpraktijk. Daarnaast wordt er natuurlijk veel zelf geschreven en geëxperimenteerd met proza, poëzie maar ook met het gesproken woord. 

Het SchrijfLab staat vanzelfsprekend open voor iedereen – jong en oud, ervaren of beginner – iedereen die (beter) wil schrijven en daarbij graag een steuntje in de rug krijgt. En je kunt tot de achtste middag nog instappen, want hoewel het een doorlopend programma is zal er altijd genoeg op te steken zijn. De deelname is gratis, wel is het verplicht om het bijbehorende lesboek aan te schaffen. (Verschijnt in het najaar van 2017.)
Inschrijven kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. 


Na het eerste SchrijfLab seizoen, waar een overstelpende belangstelling voor was, zal er ook in het nieuwe seizoen verder gegaan worden met het SchrijfLab. Opnieuw in de bibliotheek en in samenwerking met ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Hoe dan ook, het SchrijfLab gaat door. Deze keer ’s middags en op de woensdag in plaats van de donderdag. Aanmelden kan nu al!


SchrijfLab

In het nieuwe jaar start het SchrijfLab voor beginnende auteurs opnieuw op basis van het lesmateriaal dat voor het eerste SchrijfLab in 2016 ontwikkeld is. Het SchrijfLab krijgt net als het SchrijfLab in 2016 op deze website een eigen forum waar zowel het lesmateriaal als de opdrachten terug te vinden zullen zijn. De deelname aan SchrijfLab is wederom gratis. Belangstellenden kunnen zich via het formulier onderaan deze pagina inschrijven.

Frequentie: wekelijks vanaf 13 september 2017, met onderbreking in de schoolvakanties
Aantal middagen: 15
Tijd: woensdag van 15.00 tot 17.00 u.
Maximum aantal deelnemers:
18

Locatie: openbare bibliotheek Middelburg
Lesmateriaal: presentaties, online-forum, lesboek (€17,50)
Kosten: gratis


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw adres (verplicht)