© 2017 ZB | BeeldLab – Camera: Benjamin Bouwman – scenario, regie en interview: Cor de Jonge

Welkom op de Pak je pen en schrijf! website. Deze site is het platform waarmee ik mijn activiteiten op het gebied van schrijfeducatie ondersteun. Het is een uitbreiding op het lesboek dat over enige tijd verschijnt en tegelijkertijd de plek waar mijn cursisten terecht kunnen met vragen, bijdragen en ideeën met betrekking tot de lessen, hun werk en het schrijfvak. Daarnaast is er een overzicht van in de schrijfbibliotheek beschikbare vakliteratuur opgenomen.

In het najaar van 2019 start er weer een nieuw seizoen van het SchrijfLab. Detailinformatie hierover volgt voor de zomer. Inschrijving start begin augustus.

Deelnemers vinden hier een eigen forum. Ook kun je je eigen teksten, of het nu een handpalmverhaal, kort verhaal, poëzie of anderszins is, insturen en – mits goedgekeurd voor publicatie – geplaatst krijgen in de rubriek ‘jouw verhaal’.

Natuurlijk zijn schrijvers (in opleiding) in Zeeland bevoorrecht, zeker als ze meedoen aan de SchrijfLabs of Scribere! Want juist daar – èn op de fora – kan er onderling over het schrijven met elkaar worden uitgewisseld. Andere bezoekers hebben daar geen toegang toe. Tot slot zijn er nog fora voor deelnemers van de schrijfgroep Scribere! en iedereen die het lesboek heeft gekocht.

Veel plezier hier en pak je pen en schrijf!

Anna A. Ros