Anna A. Ros - schrijfeducatie


© 2017 ZB | BeeldLab – Camera: Benjamin Bouwman – scenario, regie en interview: Cor de Jonge

Welkom op de Pak je pen en schrijf! website. Deze site is een uitbreiding op het lesboek dat komende winter verschijnt en tegelijkertijd de plek waar mijn cursisten terecht kunnen met vragen, bijdragen en ideeën met betrekking tot de lessen, hun werk en het schrijfvak.

Hier vind je allerlei informatie over het lesboek, de thema’s die ik erin behandel en extra oefeningen, tips, trucs en suggesties. En nog veel meer.

In september start het nieuwe seizoen van het SchrijfLab. Detailinformatie hierover volgt binnenkort. Inschrijving start half augustus.

Deelnemers vinden hier een eigen forum. Ook kun je je eigen teksten, of het nu handpalmverhalen, korte verhalen, poëzie of anderszins is, insturen en – mits goedgekeurd voor publicatie – geplaatst krijgen in de rubriek ‘jouw verhaal’.

Natuurlijk zijn schrijvers (in opleiding) in Zeeland bevoorrecht, zeker als ze meedoen aan de SchrijfLabs of Scribere! Want juist daar – èn op deze fora – kan er onderling over het schrijven met elkaar worden uitgewisseld. Andere bezoekers hebben daar geen toegang toe. Tot slot is er nog een forum voor iedereen die het lesboek heeft gekocht.

Veel plezier hier en pak je pen en schrijf!

Anna A. Ros

Close Menu


Nieuws

Deze website is nu ook bereikbaar via www.pakjepenenschrijf.nl

SchrijfLab:
In samenwerking met Café Le Penseur:
Tweewekelijks op de maandagavond van 18:45 tot 20:30 SchrijfLab De Gedachte
Deelname €50 voor 10 avonden, aanmelden kan nu!

Schrijfgroep voor gevorderden:
Tweewekelijks op woensdagavond van 20:00 tot 22:00 Scribere!