Anna A. Ros - schrijfeducatie

© 2017 ZB | BeeldLab – Camera: Benjamin Bouwman – scenario, regie en interview: Cor de Jonge

Welkom op de Pak je pen en schrijf! website. Deze site is een uitbreiding op het lesboek dat dit jaar verschijnt en tegelijkertijd de plek waar mijn cursisten terecht kunnen met vragen, bijdragen en ideeën met betrekking tot de lessen, hun werk en het schrijfvak.

Hier vind je allerlei informatie over het lesboek, de thema’s die ik erin behandel en extra oefeningen, tips, trucs en suggesties. En nog veel meer.

Op donderdag 5 april start het nieuwe seizoen van het SchrijfLab van ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Deelnemers vinden hier een eigen forum. Ook kun je je eigen teksten, of het nu handpalmverhalen, korte verhalen, poëzie of anderszins is, insturen en – mits goedgekeurd voor publicatie – geplaatst krijgen in de rubriek ‘jouw verhaal’.

Natuurlijk zijn schrijvers (in opleiding) in Zeeland bevoorrecht, zeker als ze meedoen aan de SchrijfLabs of Scribere! Want juist daar – èn op deze fora – kan er onderling over het schrijven met elkaar worden uitgewisseld. Andere bezoekers hebben daar geen toegang toe, zij kunnen wel voor boekbesprekingen terecht op het boekbesprekingen forum. Tot slot is er nog een forum voor iedereen die het lesboek heeft gekocht.

Veel plezier hier en pak je pen en schrijf!

Anna A. Ros

 

Close Menu