Anna A. Ros - schrijfeducatie
ZB| Poëzieworkshop i.s.m. Anna de Bruyckere

ZB| Poëzieworkshop i.s.m. Anna de Bruyckere

Op 25 januari en 15 maart organiseer ik samen met stadsdichter Anna de Bruyckere en de ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland een tweetal poëzieworkshops. 

Zit in jou een nieuwe William Shakespeare, Emily Dickinson of een Piet Paaltjes, Jan Jacob Slauerhoff, Ingrid Jonker, Remco Campert of Eva Gerlach? Bedrijf je graag poëzie – zoals wij dat zeggen – of schrijf je gewoon graag mooie gedichten? En wil je jezelf misschien verbeteren, verbazen en verbijsteren met wat je nog meer kunt? Neem dan deel aan de Poëzieworkshops van de ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

In de workshops schrijf je zelf korte gedichten, om te beginnen rond het thema ‘theater’ dat dit jaar in de Week van de Poëzie centraal staat. We bekijken elkaars werk, helpen om het nòg mooier te maken en geven je een inkijkje in onze eigen schrijfpraktijk en voorbeelden van poëzie die wij bijzonder vinden. We laten je kennismaken met allerlei vormen van poëzie: van traditionele vormvaste poëzie tot vrij werk.

Meer informatie is hier te lezen.

Close Menu