Vanaf maandagavond 22 oktober begint de Middelburgse schrijfster Anna Ros aan een nieuwe reeks van haar zo succesvolle schrijflab.

Onder de noemer SchrijfLab de Gedachte geeft zij in een tiental lesavonden diepgaand inzicht in het vak creatief schrijven. Met aansprekende opdrachten, hoogwaardig lesmateriaal en ondersteund door een interactieve website wordt Schrijflab de Gedachte de opvolger van het ZB|SchrijfLab dat zij sinds 2016 met veel succes in de bibliotheek in Middelburg organiseerde.

Nu ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland zich door bezuinigingen genoodzaakt ziet om andere prioriteiten te leggen en dus het zo goed bezochte schrijflab te stoppen heeft Anna Ros in samenwerking met café Le Penseur een oplossing gevonden om iedereen die wil gaan schrijven of beter wil gaan schrijven toch de mogelijkheid te geven om in Middelburg deze bewezen cursus te volgen tegen minimale kosten.

Deelname kost €50 en inschrijving is mogelijk via www.pakjepenenschrijf.nl waar op de schrijflabpagina een inschrijfformulier staat. Meer informatie via: www.pakjepenenschrijf.nl en pakjepen@woordenstorm.nl.

Anna A. Ros