woordenbrieze (Scribere!)

woordenbrieze (Scribere!)

Woordenbrieze is een bijzondere uitgave. Het is het nulnummer van een nieuwe Zeeuwse reeks poëzie – en prozabundels. Poëzie en proza geschreven door oude en nieuwe Zeeuwen. Rijk geïllustreerd met foto’s van Zeeuwse fotografen of werk van Zeeuwse grafici.
De reeks start in 2019 en wordt uitgegeven door stichting Cultuurkring Zeeland (i.o.) en gerealiseerd door Uitgeefstudio WoordenStorm.

Deze Woordenbrieze zal alleen op aanvraag te verkrijgen zijn of online via Libris, Bol, Bruna of Ako en is samengesteld uit werk van de leden van de schrijfgroep Scribere! uit Middelburg en voorzien van foto’s door de samensteller. Dit nulnummer kost €14,95 omdat het niet in een grote oplage is gedrukt. 

Woordenbriezes zijn vriendelijke geprijsd (vanaf nummer 1 voor €7) en zal te koop zijn in Zeeland op plaatsen waar goede koffie wordt geschonken, te beginnen op Walcheren.

Meer informatie over de woordenbriezes en de stichting Cultuurkring Zeeland is te vinden op de respectievelijke websites. (Klik op de namen)e

Reacties zijn gesloten.