Luxe uitgave van ‘Een horzel steekt niet’ nu te koop bij woordenstorm

In 2018 verscheen het eerste deel de Tricolore trilogie met als titel ‘Een horzel steekt niet’. De roman over de Ierse schrijfster Ethel Lilian Voynich, auteur van de ‘The Gadfly’.

Na verschijning is besloten om op basis van deze roman een trilogie te ontwikkelen waarin drie kernvragen aan de orde komen: onder welke condities mag men doden, stelen en liegen. Ieder deel behandeld een van deze vragen aan de hand van een mogelijk waargebeurd verhaal.

Tegelijk met de keuze om de roman uit te bouwen naar de Tricolore trilogie waarvan deel 2 naar verwachting in 2020 gereed komt is er begonnen aan het werk voor een geïllustreerde editie. Deze nu, is begin maart uitgekomen met illustraties van Puck&Moon, die ook tekent voor de andere delen uit de trilogie en de later dit jaar te verschijnen dichtbundel.

Uit hoofdstuk 9 – De biecht © 2019 Puck&Moon

Anna A. Ros en Puck&Moon hebben besloten vaker samen te werken om tot mooi geïllustreerde uitgaven te komen. Na ‘Kort An’ waarin enkele Puck&Moon illustraties zijn opgenomen is de luxe gebonden editie van ‘Een horzel steekt niet’ het eerste volledig door Puck&Moon geïllustreerde werk.

Wilt u deze luxe geïllustreerde en gebonden uitgave verkrijgen? Dan kunt u die bij WoordenStorm voor €34,95 (incl. verzendkosten) bestellen via het bestelformulier op de WoordenStorm website.

Maart 2019, Middelburg
Anna A. Ros / Puck&Moon

Reacties zijn gesloten.