Kort An

Op 8 maart mijn nieuwe verhalenbundel Kort An verschenen waarin 13 bijzondere korte verhalen zijn opgenomen. Van het oorspronkelijk als kerstverhaal geschreven ‘Joe’, het autobiografische ‘Una cortado, por favor’ en het surrealistische ‘Engel’, tot het hilarische maar ook diepzinnige ‘Het Laatste Woord’, laat ze de lezer grimlachen om verrassende wendingen en bijzondere situaties. U wordt getrakteerd op korte en soms ultrakorte verhalen die uit het leven – of is het haar leven? – gegrepen zijn.

ISBN: 978 94 021 8662 8
NUR: 303
Illustraties: Petra Kaljouw, Yet Baas, Hannah Oud-Biemold, Ellen van Putten
Fotografie: Anna A. Ros
Uitgeverij: WoordenStorm, realisatie: Brave New Books
Aantal pagina’s: 136
Bindwijze: paperback
Verkoopprijs: €18,99
Publicatie: 8 maart 2019
Verkrijgbaarheid: vanaf 9 maart bij de Libris, Bol,com, Bruna en AKO webshops en vanaf 11 maart bestelbaar of direct te koop bij geselecteerde boekhandels.

Een gebonden uitgave met een extra verhaal kom later dit jaar beschikbaar via WoordenStorm. Deze zal €24,95 gaan kosten.

De volgende verhalen zijn in de bundel opgenomen:
1. Una cortado, por favor
2. Joe
3. De briefkaart
4. De dekbedhoes
5. La Belle Hortense
6. Engel
7. De schoenlappersvrouw
8. Simone
9. Het gesprek
10. De rode jurk
11. Kiezers poetsen
12. Hoe het zat met Amabel, van onder mijn bed
13. Het laatste woord
14. Het damesstoeltje (alleen in de gebonden uitgave)

De boekpresentatie is op 22 maart om 15.30u bij de start van de Boekenweek in De Drvkkery in Middelburg. Dit gebeurt samen met de Middelburgse schrijfster Floortje Zwigtman die dan haar nieuwste boek ‘Het boek van het leven’ presenteert.